I després

L’Ajuntament s’atipa i actua per les obres sense permís de l’Hotel Bellevue

Compartiu aquesta història

Dijous de la setmana passada durant el Ple de l’Ajuntament, en l’apartat de precs i preguntes, el regidor Josep Morató de TSF, va preguntar a l’Equip de Govern sobre les obres de reforma que s’estan portant a terme a l’Hotel Belleveu, antic Hotel Montjoi, a la muntanya de Sant Elm.

El regidor d’urbanisme, Joan Vicente, va respondre que és cert que s’hi fan obres i que aquell mateix matí veien els operaris des del balcó de l’Ajuntament i que mai s’havien fet tantes reformes en un hotel tancat.

Va afegir que, en diverses ocasions, s’han enviat requeriments en diferents etapes però sembla que els propietaris no han estat per la labor de gestionar els permisos pertinents mentre que, per altra banda, dóna la sensació que l’Ajuntament podria haver deixat un cert marge amb l’esperança que es tornés a obrir i recuperar places hoteleres.

Segons les informacions que ens han arribat, sembla ser que la companyia propietària d’aquest hotel és la mateixa que la de l’Edén Roc i, en el mateix consistori, tenen la sensació que, amb la compra, per una banda, es va eliminar la competència directa entre establiments i que, de moment, amb les de Port Salvi ja s’atén la demanda.

Arribats a aquest punt, l’Ajuntament diu prou a aquestes activitats i tot el que han estat avisos i requeriments, que no han anat més enllà, es convertiran en una aturada obligatòria de les obres i la imposició de sancions econòmiques. Fins i tot es plantegen la obligació de fer enderrocar les edificacions il·legals en les que s’hagi pogut incórrer.

L’edifici, que està emplaçat en una zona privilegiada i que gaudeix d’una magnífica panoràmica, fa anys que es troba inactiu i, malgrat totes aquestes reformes internes que s’hi porten a terme, no s’acaba de posar en servei. A partir d’ara serà seguit molt de prop pels serveis tècnics i jurídics de l’Ajuntament.

El més llegit

I després