I després

L’Ajuntament nomena oficialment tres caporals de la Policia Local

Compartiu aquesta història

■ Durant l’acte s’ha encoratjat els nous caporals a fer la seva tasca amb el màxim de diligència i esperit de servei públic

 

Aquest matí de divendres 4 de novembre, l’Ajuntament de Sant Feliu ha nomenat oficialment tres caporals de la Policia Local en un acte celebrat al Saló de Plens. El nomenament respon a l’interès de l’equip de govern de reordenar i planificar el cos i plantilla policial, amb la idea de modernitzar-lo, posar-lo al dia i dotar-lo de les eines i funcionament adients.

Des del consistori destaquen que és un pas que va en la línia de construir un model de policia que sigui el més adient per a la ciutat, créixer en efectius i aconseguir una dimensió adequada.

Durant l’acte, l’alcalde, Carles Motas, i el regidor de Seguretat, Ernest Asurmendi, han encoratjat els nous caporals a fer la funció de caporal “amb el màxim de diligència i esperit de servei públic”.

La cerimònia ha consistit en posar els nous distintius a cadascun dels tres nous caporals, en un acte on eren presents els responsables de la Policia Local i els dirigents polítics.

El més llegit

I després