I després

L’Ajuntament mostra la seva satisfacció per la confiança de la Generalitat amb el futur museu Carmen Thyssen

Compartiu aquesta història

(A la fotografia: La consellera de Cultura, Natàlia Garriga en una visita al futur Museu Carmen Thyssen el passat 22 d’agost de 2022)

El consistori ha rebut amb satisfacció l’anunci fet ahir pel govern català, que confirma l’aportació de 2.1 M€ destinats a la reforma del Monestir de la ciutat per tal d’acollir el futur Museu Carmen Thyssen.
L’alcalde, Carles Motas, ha agraït l’aportació d’aquesta injecció econòmica al projecte i destaca que aquests més de dos milions d’euros se sumaran als que ja han confirmat altres administracions com l’Estat o la Diputació de Girona.

Segons Motas, això confirma la confiança de les administracions en aquest futur equipament cultural de la ciutat.

 

Amb la confirmació d’aquesta important aportació, el consistori pretén licitar les obres de reforma durant el primer semestre de l’any vinent.
Un projecte signat pel despatx d’arquitectes Nieto-Sobejano que transformarà els espais interiors del monestir i en crearà de nous al pati de l’Abadia.
El futur museu acollirà la important col·lecció de pintura contemporània catalana de la baronessa.
Un museu que l’alcalde de la ciutat considera un projecte de país i que està destinat ser un reclam cultural pels visitants de Sant Feliu.

 

L’aportació de la Generalitat se suma a les aportacions que també han fet la Diputació de Girona, amb 1,5 M€, i les del govern de l’Estat, entre d’altres a través dels fons europeus del Next Generation.

El més llegit

I després