I després

L’Ajuntament ja disposa d’una aplicació per dispositius mòbils per poder pagar la zona blava

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja disposa d'una aplicació per a dispositius mòbils a través de la qual els usuaris poden pagar l'aparcament a la zona blava.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils a través de la qual els usuaris poden pagar l’aparcament de la zona blava. El sistema per poder pagar per aquest mitjà, que està disponible per a diversos sistemes operatius, és el següent:

•Primer cal descarregar l’app de Telpark, que és gratuïta. Els usuaris amb sistema operatiu Android la poden descarregar aquí. Els usuaris d’Iphone, aquí. Els usuaris amb mòbil Samsung Galaxy també poden descarregar-la aquí.

•A continuació, els usuaris ja poden aparcar el seu vehicle. En el cas de no saber la zona on s’ha aparcat, la persona s’haurà d’apropar a la màquina expenedora, on hi trobarà un rètol que fa referència a quina zona s’està, i amb aquesta dada ja podrà gestionar el pagament.

•Si ja se sap la zona, es pot fer el pagament via l’app directament.

El segon tinent d’alcalde, Josep Saballs, ha explicat sobre l’app que ja “feia temps que estàvem en converses amb l’empresa per poder-la desenvolupar al municipi i aprofitant la situació actual, buscant la manera que la gent pugui aparcar a la zona blava tocant el mínim els diners en efectiu, creiem que era el moment oportú”. Amb aquest sistema també s’evita que els usuaris hagin de tocar el maquinari.

 

El més llegit

I després