I després

Darreres dades de les actuacions de la Policia Local de Sant Feliu

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Ernesto Asurmendi, ha facilitat les darrers dades de les actuacions de la Policia Local en aquesta passada setmana.

Compartiu aquesta història

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Ernesto Asurmendi, ha facilitat les darreres dades de les actuacions de la Policia Local en aquesta passada setmana.

També ha parlat sobre el canvi a Fase 2 de la ciutat, recordant que tot i que no hi ha limitacions en forma de franges horàries per la majoria “cal respectar les que tenen assignades els més grans de 70 anys, que són de 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores”.

Pel que fa a les actuacions del cos de la policia municipal, fins a data d’avui s’han realitzat 1.701 controls a la ciutat, amb un increment del 10% respecte la setmana anterior.
En total s’han denunciat a 603 persones per no respectar les condicions de l’estat d’alarma, incrementant-se la xifra en un 3%, dada que ha augmentat sobretot pels segons residents que s’han acostat a la ciutat sense que els ho estigués permès. D’aquests, fins a data d’avui se n’han denunciat 403. En total s’ha actuat en 43 establiments comercials per no respectar les mesures decretades, amb un increment de l’11%.

Finalment, s’han realitzat 201 actuacions urgents a domicili a la ciutadania, una xifra que ha augmentat un 12% respecte a fa una setmana.

El més llegit

I després