I després

L’Ajuntament incrementa el número de contenidors de rebuig a la zona de Bujonis per evitar que es llancin les deixalles al terra

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha vist obligat a incrementar el número de contenidors de rebuig a la zona dels supermercats de Bujonis a causa de la forta acumulació de guants d’un sol ús utilitzats que apareixen a diari al terra del carrer. Així doncs, el consistori col·locarà tres contenidors nous a la sortida del Lidl, Mercadona i la Sirena.

Ha estat una decisió presa per facilitar que els carrers estiguin nets però cal tenir en compte que la responsabilitat és individual i cal que la ciutadania sigui conscient que els guants no es poden llançar a terra. L’Ajuntament està reunint molts esforços per mantenir la ciutat desinfectada i demanen la col·laboració de la ciutadania per poder mantenir la higiene necessària per fer front al Coronavirus. Es demana que quan sortiu del supermercat, llanceu els guants al contenidor de rebuig i així contribuïm tots en la prevenció i seguretat que aquesta situació d’alarma requereix.

Mentrestant, l’Ajuntament segueix amb les tasques d’higiene i desinfecció de la ciutat. Es desinfecten dos cops cada dia (matí i tarda) les voreres dels establiments, el CAP i les residències de gent gran. Dimarts, dimecres dijous i dissabte es netegen els contenidors i dilluns i dijous, la cuba.

El més llegit

I després