I després

L’Ajuntament i l’A.T. Benet Escriba renoven el conveni pel Concurs de Teatre

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el conveni amb l’Agrupació Teatral Benet Escriba per tal d’impulsar una nova edició del Concurs de Teatre Amateur, en aquest cas la setena. Pel Concurs de Teatre Amateur se solen seleccionar entre deu i dotze obres que es programen al llarg de la tardor-hivern-primavera, els diumenges a la tarda, i a preus assequibles, junt amb abonaments.

A cada nova edició aquest concurs pren més anomenada, i ja és un dels certàmens de referència a Catalunya, amb grups del Principat i d’arreu d’Espanya.

Enguany les propostes dels grups que vulguin concursar a Sant Feliu de Guíxols poden arribar fins a mitjans de juliol. En aquest enllaç hi trobareu les bases:

Bases Setè Concurs de Teatre Amateur En format PDF. Descarregar

D’altra banda, el passat diumenge 29 de maig, al XXIV Concurs de Teatre Català a Gràcia, Barcelona, l’Agrupació Teatral Benet Escriba va aconseguir els següents premis i nominacions a premi:

NOMINACIONS: MIQUEL PELLÓ a la millor direcció, Mª DOLORS BUIXEDA a la millor actriu en paper principal, ROSER DESCAYRE a la millor actriu en paper principal, i Agrupació Teatral Benet Escriba a la millor companyia.

PREMIS: ROSER DESCAYRE el primer premi a la millor actriu en paper principal i ROSER DESCAYRE premi especial a la millor actriu principal, segons el Jurat del Premis Taller de Teatre.

El més llegit

I després