La màgia com a teràpia, cloenda del cicle Salut i Societat al Museu de Sant Feliu

El proper dissabte 4 de juny de 2011 tothom qui vulgui podrà gaudir amb l’actuació de l’Il·lusionista XEVI (Mestre de Màgia, autor de llibres, fundador de “Mags Sense Fronteres” i creador de “La Casa Màgica), que col·laborarà amb l’Espai del Metge i de la Salut Rural i la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la Universitat de Girona, amb la conferència-col·loqui titulada “L’Art de la Il·lusió: la màgia com a teràpia”, on s’intercalarà la teoria amb la pràctica, a través d’experiències i demostracions a càrrec d’en Xevi. Es tractarà la relació de la màgia i la il·lusió amb la medicina i la salut, des d’un punt de vista terapèutic.
L’acte, inclòs dins el cicle “Salut i Societat”, se celebrarà a les 18.30h a la Sala d’Actes del Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural (Pl. Monestir s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols. Tel. 972821575).  ENTRADA LLIURE.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació