El proper dilluns 18 de novembre de 2019, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols oferirà dues reunions informatives per donar detalls sobre el nou aparcament de La Corxera i l’espai que en sorgirà. La primera reunió serà a les 10 del matí i està dirigida als comerciants i empresaris i, la segona, les 7 de la tarda, dirigida a la ciutadania en general. Ambdues tindran lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, ubicat al primer pis de l’edifici.

A la sessió es parlarà del nou projecte de pàrquing soterrat a la zona de La Corxera. S’explicarà de quina manera es pretén dur a terme aquest projecte, com es preveu que es treballi i què comportarà aquesta acció. La intenció és que, de cares a l’any vinent, s’obri un concurs perquè les empreses que ho desitgin puguin presentar-se a la licitació.

De totes aquestes en sortirà una que serà l’encarregada de la gestió de l’aparcament de La Corxera. Aquesta reunió pretén informar a la població de les previsions que té el consistori pels propers anys en termes de gestió d’aparcaments del municipi.