I després

L’Ajuntament farà unes reunions informatives sobre l’aparcament soterrat de La Corxera aquest proper dilluns dia 18

El proper dilluns 18 de novembre de 2019 l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols oferirà dues reunions informatives per donar detalls sobre el nou aparcament de La Corxera i l’espai que en sorgirà. La primera reunió serà a les 10 del matí i està dirigida als comerciants i empresaris i, la segona, les 7 de la tarda, dirigida a la ciutadania en general. Ambdues tindran lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, ubicat al primer pis de l’edifici.

Compartiu aquesta història

El proper dilluns 18 de novembre de 2019, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols oferirà dues reunions informatives per donar detalls sobre el nou aparcament de La Corxera i l’espai que en sorgirà. La primera reunió serà a les 10 del matí i està dirigida als comerciants i empresaris i, la segona, les 7 de la tarda, dirigida a la ciutadania en general. Ambdues tindran lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, ubicat al primer pis de l’edifici.

A la sessió es parlarà del nou projecte de pàrquing soterrat a la zona de La Corxera. S’explicarà de quina manera es pretén dur a terme aquest projecte, com es preveu que es treballi i què comportarà aquesta acció. La intenció és que, de cares a l’any vinent, s’obri un concurs perquè les empreses que ho desitgin puguin presentar-se a la licitació.

De totes aquestes en sortirà una que serà l’encarregada de la gestió de l’aparcament de La Corxera. Aquesta reunió pretén informar a la població de les previsions que té el consistori pels propers anys en termes de gestió d’aparcaments del municipi.

El més llegit

I després