I després

25 de novembre Dia Internacional contra les Violències Masclistes activitats organitzades pel SIAD

El dilluns 25 de novembre se celebra el Dia Internacional contra les Violències Masclistes i el SIAD (Servei d'Igualtat i Atenció a les Dones) de Sant Feliu de Guíxols organitza una sèrie d'activitats.

Compartiu aquesta història

El dilluns 25 de novembre se celebra el Dia Internacional contra les Violències Masclistes i el SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones) de Sant Feliu de Guíxols organitza una sèrie d’activitats:

El dimecres 20 de novembre curset de defensa personal per a dones impartit pel Cos de Mossos d’Esquadra. L’horari serà de 9:30 a 11:30 al Centre Cívic Vilartagues, places limitades i inscripció obligatòria a igualtat@guixols.cat o bé per telèfon al 972 82 01 01.

El dilluns 25 de novembre a les 12 del migdia lectura del manifest institucional a la Plaça del Mercat 1 d’octubre de 2017 davant de l’Ajuntament.

A les 17:30 taller per a joves a càrrec del PIJ i Càrites a la Pl. Salvador Espriu (davant del Centre Cívic Vilartagues).

A les 18:30 lectura del manifest institucional i encesa d’espelmes per fer un minut de silenci (a la Plaça Salvador Espriu).

També hi hauran parades informatives (matí: Plaça del Mercat 1 d’octubre de 2017 i a la tarda: Plaça Salvador Espriu).

El més llegit

I després