I després

L’Ajuntament engegarà una campanya de civisme i responsabilitat amb els animals

Compartiu aquesta història

Actualment a Sant Feliu de Guíxols hi ha censats 1.271 gossos, 241 gats i 2 fures.

 

L’Ajuntament engegarà una campanya de civisme i responsabilitat amb els animals domèstics. En ella es donen consells, materials, i s’expliquen les normatives vigents, a més de facilitar enllaços a pàgines d’interès.

La regidora d’Animals Domèstics, Marifé Larragay, explica que una de les finalitats de la campanya “és que la ciutat estigui més neta”, fent referència a la necessitat de recollir les femtes dels gossos o intentar portar una ampolla d’aigua per remullar els pixats i evitar que carrers, voreres o façanes facin mala olor.

Dins aquesta iniciativa s’hi pot trobar, per exemple, informació sobre com gestionar les situacions en les que algú es troba algun animal marí a la nostra costa. També s’hi inclou informació sobre la ‘Cala del Niu’, on es poden portar a banyar els gossos o sobre Projecte Gat, que s’encarrega de gestionar les colònies de felins de la ciutat.

Actualment a la ciutat hi ha censats 1.271 gossos, 241 gats i 2 fures. Trobareu tota la informació al web guixols.cat/animals

El més llegit

I després