I després

L’Ajuntament engega el Pla d’Ocupació Local “Covid-19 Guíxols”, inclòs dins el Pla de Contingència i Recuperació 2020

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega un Pla d’Ocupació Local amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades amb dificultats d’accés al treball, la situació de les quals s’ha vist agreujada pels efectes de les mesures preventives i de contenció, derivades de la situació de la Covid-19.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega un Pla d’Ocupació Local amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades amb dificultats d’accés al treball, la situació de les quals s’ha vist agreujada pels efectes de les mesures preventives i de contenció, derivades de la situació de la COVID-19. S’inclou dins el Pla de Contingència i Recuperació 2020 aprovat per l’Ajuntament el passat 28 de maig. Es contractaran 11 persones: 9 persones a jornada completa durant 6 mesos i 2 persones a mitja jornada durant 6 mesos.

Els llocs de treball són els següents:

•4 controladors/es d’espais públics i informació a la ciutadania
•3 operaris/es de suport per a la neteja i manteniment de la ciutat
•2 administratius/ves de suport
•2 docents per suports escolars, suport telemàtic i activitats educatives

Per poder formar part d’aquest pla s’ha d’acreditar:

-Que la persona estigui inscrita al Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
-Que la persona estigui inscrita a l’Oficina de Treball.
-Que es compleixen els requisits de participació del procediment de selecció, que estarà a disposició de les persones a la seu electrònica de l’Ajuntament/processos selectius, i al tauler d’edictes o a les oficines del Servei d’Ocupació Municipal.

Les persones interessades us podeu informar al Servei d’Ocupació Municipal al telèfon 972 32 70 33 o al correu electrònic som@guixols.cat fins el 30 juny per rebre més informació i fer les inscripcions.

El més llegit

I després