I després

L’AJUNTAMENT DEMANA 3 CONCESSIONS

Compartiu aquesta història

Dimecres una delegació de l’Ajuntament de Sant Feliu es va desplaçar al despatx del director general d’Urbanisme de la Generalitat per tal de continuar amb la petició, per part dels representants del consistori, que les properes pròrrogues de concessions d’espais com el del Club de Mar o les d’edificis salvats gairebé in extremis, com el de Can Rius i el de la Taverna del Mar, no es renovin als actuals adjudicataris i que recaiguin directament en l’Ajuntament.
La nul·la col·laboració de la comunitat del Club de Mar, que encara ha d’arranjar i obrir el camí de ronda que s’ha de connectar amb el bunker i el mirador de Les Remendadores, el mal estat de l’edifici de Can Rius i conflictes com els que es varen produir a La Taverna del Mar (tot i que en aquest cas l’alcalde reconeixia que és la concessió que més ha complert amb l’acord de conservar l’edifici i posar-lo en funcionament), es considera que han de dependre de l’Ajuntament atès que tant Costes (Genaralitat) i Costas (Madrid) són administracions llunyanes per poder controlar i actuar amb la rapidesa i diligència necessària en situacions com les que en els darrers anys s’han produït en els tres espais situats a la zona maritimo-terrestre del municipi.
En el cas del Club de Mar es va demanar que es fes un requeriment al Club de Mar per consumar l’ordre d’acabar d’obrir l’accés a través del camí de ronda, abans esmentat, que continua tancat pel mal estat del mateix.
Aquest camí de ronda ha d’arrencar des de la zona de l’Amura i ha de passar per Can Rius, edifici que es considera que es troba en un estat lamentable i que els concessionaris han de posar al dia. De fet ja es va publicar un projecte força ambiciós que l’alcalde lamentava que no es portava a terme i que ja hi està havent un excés de paciència. I en casos com el de la Taverna s’evitarien situacions com les que es varen produir temps enrere.
Aquests dos edificis que estaven, condemnats a desaparèixer, els van salvar les gestions realitzades des de l’Ajuntament de Sant Feliu, que aclareix que el que persegueix és la adjudicació i no la gestió directa.
Per avançar en aquesta estratègia, la setmana entrant serà el director general d’Urbanisme de la Generalitat qui es desplaçarà a Sant Feliu per tal de revisar in situ la situació de cadascun dels espais i s’aprofitarà per tractar altres projectes importants com el Pla de Millora de l’Hotel Jecsalis, el dels hotels Rex-Les Noies, l’acotament de la piscina del nou hotel Alàbriga i també els terrenys per al nou IES que ha de substituir el Sant Elm, que tot i que nos donen detalls, l’acord estaria ja molt avançat.

El més llegit

I després