I després

4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NOVA PARADA AL MERCAT COBERT
En un passat Ple Municipal es va informar per part de l’equip de govern que hi havia una petició per ocupar una de les parades buides del mercat per part d’una empresa de fora de Sant Feliu que ells mateixos muntaran en l’espai més gran destinat a la venda, per la qual cosa es va demanar que el Ple donés poders al govern per fer els tràmits administratius, sense haver de passar pel plenari, per tal de reduir els terminis per tancar l’operació, la qual cosa fou acceptada per tots els grups. En l’exposició es va incidir que entre les parades i càmeres frigorífiques, actualment el nivell d’ocupació és del 60%.

500 PARADA

TROBADA DE MOTOS HISTÒRIQUES A SFG
Aquest diumenge 11 de gener, aproximadament entre les 12.00 a 13:30 h, se celebrarà a Sant Feliu la tradicional Trobada de Motos Històriques Ruta del Carrilet que realitzarà la seva exposició de motos a la Plaça del Monestir. Organitza: Associació de Motos Històriques Gironines. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

500 MOTOS

TALLER D’OLI DE FETXE DE PEIX PORC A SFG
El passat dilluns es va realitzar al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols el taller d’oli de fetge de peix porc a càrrec de Rosa M. Subirós (Infermera i antropòloga) on les persones assistents varen poder emportar-se’n una mostra d’aquest oli que segons el Departament de Química Farmacèutica de la UB, indiquen que aquest oli conté un gran nombre de components amb un gran interès biològic, que el fan un excel·lent suplement dietètic, que pot ser d’interès per al tractament de malalties dermatològiques, artrosis i d’altres malalties òssies.

500 PEIX PORC

 

COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL DEL PLA DE BARRIS
El proper dimarts 13 de gener, tindrà lloc la comissió urbanística i social del Pla de Barris a l’edifici dels safaretjos, situat davant de la Plaça del Puig a les 20:30 del vespre amb el següent ordre del dia:
-Benvinguda i presentacions
-Donar compte de la revista el Safareig
-Finalització contracte Creu Roja: resultats
-Proposta de xerrada sobre civisme amb els mossos d’esquadra i presentació del nou agent cívic de Pla de Barris
-Qüestions de les associacions de veïns/es
-Precs i preguntes
-Cloenda

500 PUIG_

 

 

El més llegit

I després