I després

L’Ajuntament de SFG convida als emprenedors a afegir-se als comerciants del mercat

Compartiu aquesta història

Per tal d’omplir la resta de parades que encara resten per completar el renovat Mercat Cobert Municipal de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament insisteix en la campanya de captació d’emprenedors que estiguin disposats a muntar-hi un negoci atesa la reactivació de l’espai que torna a tenir vida després de la important reforma que s’hi ha realitzat.

És per això que comunica que els plecs de clàusules del concurs per a l’adjudicació de les parades i les cambres frigorífiques del continua vigent i que actualment es pot optar per una adjudicació de forma directa fins el 31 de desembre de 2011.

Cal remarcar que les condicions de finançament del cànon són molt avantatjoses: fins un 80% del mateix es pot pagar en quotes mensuals amb un ajornament màxim de 13 anys per les parades i al tipus d’interès que l’Ajuntament té el seu préstec.

Les persones interesadse es poden adreçar al Servei Municipal d’Empreses de l’Ajuntament, a l’Àrea de Guíxols Desenvolupament (Carrer dels Enamorats, 65-99 1r pis ( Estació Autobusos) de 9 a 13h de dilluns a divendres o bé concertar visita al telèfon: 972.32.70.33).

També es pot contactar a través del correu: sae@guixols.cat (aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa i es necessita que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la).


El més llegit

I després