I després

L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS SIGNA UN CONVENI AMB “APROPA CULTURA” QUE PERMET L’ACCÉS A LA CULTURA A PERSONES AMB RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha signat al saló de sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols un conveni que permetrà al consitori formar part del projecte Apropa Cultura.
Segons ha explicat Sònia Gainza, directora i fundadora d’Apropa Cultura,


Aquest projecte consisteix en un programa d’accessibilitat per a les entitats socials a les programacions culturals dels principals equipaments de Catalunya. És a dir, gràcies a aquest programa es posa en contacte a les entitats i serveis socials de diferents Ajuntaments que estan atenent a persones amb vulnerabilitat amb equipaments culturals, teatres, auditoris, festivals i museus perquè puguin gaudir a un preu molt especial de l’oferta cultural que s’adreça a tothom.

Actualment ja són més de cent els equipaments culturals que formen part del programa. L’Ajuntament de Sant Feliu s’ha convertit avui en el trentè consistori en adherir-se. La via per accedir-hi és el portal web www.apropacultura.cat, en el qual d’una forma molt senzilla es permet accedir a aquestes propostes a un preu simbòlic.


Està adreçat a les entitats i serveis socials que donen suport a les persones amb situació de vulnerabilitat ja sigui per una discapacitat mental, física, psíquica o per un tema d’exclusió social. La mateixa entitat es dóna d’alta al programa de manera totalment gratuïta. Des de la central validen la seva participació i d’aquesta manera ja es pot adreçar al portal web i triar qualsevol de les sortides que els diferents programadors han triat posar al seu abast.

Amb aquesta iniciativa, els espais culturals reserven el 2% del seu aforament de temporada a un preu de 3€, per a fomentar la inclusió social i garantir la dignitat de totes les persones.

Trobareu més informació a:
www.apropacultura.cat
apropa@apropacultura.cat
Telèfon: 93 247 93 06

El més llegit

I després