I després

LA GENERALITAT RESPON A LA DENÚNCIA D’ALERTA SANT FELIU SOBRE EL LLEGAT DE JOAN BORDÀS AFIRMANT QUE NO S’HA REALITZAT CAP IL.LEGALITAT I DEMANARÀ AL CONSISTORI CATALOGAR PART DE LES SEVES OBRES

Compartiu aquesta història

L’Oficina de Presidència de la Generalitat de Catalunya ha respost a la denúncia que va realitzar la plataforma Alerta Sant Feliu respecte a la protecció de l’obra de Joan Bordàs a la ciutat.

Segons l’informe realitzat pels serveis territorials del  Departament de Cultura, no s’ha comès cap il.legalitat però afirmen que “les actuacions esmentades poden denotar falta de sensibilitat” cap al patrimoni cultural de la ciutat.

La Generalitat demanarà a l’Ajuntament que inclogui en el seu catàleg les obres de l’arquitecte que ja consten en l’inventari de patrimoni arquitectònic i també analitzarà la resta d’obres de l’arquitecte que tenen rellevància per a ser protegides.

En el seu moment, des de l’equip de govern es va explicar que estaven encarregant una revisió general de tot el catàleg de la ciutat perquè hi han elements que avui dia estan protegits i que no té massa sentit que ho estiguin i que en canvi n’hi ha altres que no estan dins d’aquesta protecció i que és necessari que en formin part.

El més llegit

I després