I després

L’Ajuntament actua amb Ozó a les residències de gent gran per evitar l’entrada del virus

L’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, explica que un dels sectors més afectats per la propagació del a Covid-19 són els centres de gent gran del país, recordant que “a Sant Feliu hem tingut zero casos en aquests centres i per això volem que segueixi en aquesta línia” .

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols segueix amb les diverses actuacions de desinfecció que s’estan fent en aquest darrers dies. A més de desinfectar els contenidors d’escombraries i els espais públics amb una barreja d’aigua i lleixiu, des d’aquesta setmana s’està actuant amb Ozó a les dues residències de gent gran de la ciutat: Surís i Sant Feliu Gent Gran.

L’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, explica que un dels sectors més afectats per la propagació de la Covid-19 són els centres de gent gran del país, recordant que “a Sant Feliu hem tingut zero casos en aquests centres i per això volem que segueixi en aquesta línia” .

Per aquesta raó, des de dimecres passat i fins aquest divendres 17 d’abril “s’estan fent desinfeccions amb ozó d’aquests dos centres”, una actuació que “ens ajudarà a mantenir a zero el contagi dels residents”, recordant que “estem destinant molts esforços per tal que el virus no hi entri”.

El més llegit

I després