I després

[Activitat suspesa per mal temps] L’Agrupació Amics de la Sardana organitza diumenge una ballada amb La Principal de Banyoles

L'entitat ha obtingut el primer premi del llibret i cartell de l'Aplec per primera vegada en la història

Compartiu aquesta història

[Activitat suspesa per mal temps] L’Agrupació Amics de la Sardana organitza una nova ballada de sardanes aquest diumenge a les 12 del migdia. L’activitat, que se celebrarà a l’Espai de la Sardana ubicat als Jardins Juli Garreta, comptarà amb l’actuació de la cobla La Principal de Banyoles.

Entre les peces que s’hi interpretaran hi ha ‘Clara’ de Sigfrid Galbany, ‘Mar de Tossa’ de Ricard Viladesau, ‘Camí de Bellmunt’ de Carles Santiago o ‘La colla dels 50’ de Francesc Mas Ros.

D’altra banda, l’agrupació ganxona ha rebut el primer premi del llibret i del cartell de l’Aplec que organitza l’Agrupació d’Aplecs de les Comarques Gironines. La presidenta de l’entitat, Dolors Puig, es mostra molt il·lusionada per aquesta fita, que és el primer cop que aconsegueixen.

L’entitat recorda que qui vulgui pot associar-se a l’agrupació amb una quota de 15 euros l’any. Només s’ha d’enviar un correu electrònic a guixolssardanes@gmail.com. La propera ballada serà el 21 d’abril amb la cobla Tres Vents. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament.

El més llegit

I després