I després

L’Agenda Llatinoamericana es presentarà el 25N a la Biblioteca de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El divendres, 25 de novembre, a les 8 del vespre a la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit se celebrarà una taula rodona organitzada per la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de Sant Feliu de Guíxols amb l’enunciat: La crisi: com t’afecta i com respons?

Participaran en l’acte: Joan Puig, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols, Rosa Forns, cap de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, Salvador Sánchez, en representació del sindicat CCOO, Carmela Llobet, mestressa de casa i Festi Carles Benguerel, participant del moviment 15 M , tot moderat pel periodista Julià Castelló.

La de l’Agenda Llatinoamericana és una comissió de la coordinadora d’ONG de Girona i l’Alt Maresme, constituïda l’any 1994 a Torroella de Montgrí, per tal de dinamitzar la campanya d’aquesta agenda a Catalunya. També coordina la campanya d’Anada i Tornada que comparteix amb Llatinoamèrica en un treball conjunt amb col·lectius, institucions públiques i persones que sintonitzen amb l’esperit de l’Agenda.

L’objectiu de la Comissió és coordinar la traducció i la creació de materials educatius amb l’objectiu de fer-ne difusió dins d’una campanya d’educació popular d’ideologia crítica i fonamentada a través d’una organització interna, democràtica i oberta a la participació de totes les entitats i persones que se sentin properes al missatge de l’Agenda.

La xarxa mundial la coordinen Pere Casaldàliga i Josep Ma Vigil que també és l’editor de l’Agenda amb la qual es pretén aconseguir fons per tal de poder treballar en benefici de la transformació de la societat a la recerca d’un ordre social més just.

El més llegit

I després