I després

L’advocat Benet Salellas aconsegueix que el guixolenc, Eloy Navarro, no ingressi divendres a la presó

Compartiu aquesta història

L’aventura que està vivint el guixolenc Eloi Navarro, condemnat a quatre anys de presó per un incident de trànsit amb el Mossos d’Esquadra, de moment, no haurà d’ingressar a la presó el proper divendres per complir la condemna derivada d’uns fets succeïts fa gairebé cinc anys.
L’advocat Benet Salellas ha acceptat portar aquest cas i buscar les fórmules que, com a mínim, comportin la repetició del judici atès que estan segurs que l’advocada d’ofici que va defensar al jove de 24 anys, va actuar inadequadament confonent a l’acusat i perjudicant-lo en la forma d’assessorar-lo.
Salellas ja ha plantejat tres vies estratègiques, no només perquè no ingressi a la presó, sinó a la recerca de la seva absolució o bé aconseguit el seu indult.
Aquest dijous, Eloy Navarro i un grup d’amics i familiars varen fer acte de presència en el Ple Municipal, on el secretari va fer lectura pública de la carta que l’alcalde, Carles Motas, va enviar a José Luís Rodriguez Zapatero per tal que revisés la negativa d’indult del seu Consell de Minitres atès que li constava que el jove, cinc anys després de l’incident, és una persona amb vida laboral i personal sense cap incidència negativa en el seu comportament personal i social.
Tot seguit, el Ple, va donar suport al seu conciutadà, la qual cosa va agrair públicament tant als polítics com a la ciutadania mostrant-se orgullós de pertànyer a la comunitat que li ha fet costat incondicionalment.
Finalment, va anunciar que, amb els amics, organitzaran actes lúdics per recollir fons per poder fer front a les despeses derivades de la seva defensa a càrrec d’un dels advocats de més anomenada de la demarcació.

En el següent tall de veu podeu escoltar al Secretari de l’Ajuntament, Carles Ros, llegint el Ple, la carta que l’alcalde, Carles Motas, va enviar al president del govern Jose Luis Rodríguez Zapatero:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/montcloa.mp3]

El més llegit

I després