I després

La zona blava de SFG puja el màxim de 2 fins a 4 hores i varia l’horari de tarda

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha decidit fer algunes modificacions per aquesta nova temporada estiuenca en la gestió dels aparcaments de la zona blava entre les quals destaca que, el temps d’estacionament màxim l’estacionament màxim s’ampliarà de les dues hores actuals a quatre i, una altra, és que l’horari de tarda es desplaçarà mitja més amunt, es a dir: passarà de les 16:30 h. fins les 20:30 h. la qual cosa permetrà oferir també 30 minuts més gratuïts durant la franja lliure de primera hora de la tarda que passarà de les 14:00 h. fins les 16:30 h.

A més, com ja vàrem informar fa uns dies, s’estan actualitzant les targes d’accés lliure per als guixolencs per tal de poder accedir al aparcaments de La Corxera i Horta d’en Palahí.

D’altra banda, l’Ajuntament també oferia targes de cortesia a persones amb disminucions físiques, polítics, alguns tècnics i altres persones vinculades al consistori però es considera, des del govern, que n’hi havia masses que no es justificaven suficientment i han decidit enretirar-ne la majoria.

El regidor de vialitat, Joaquim Clarà, declarava que entén que se’n havien lliurat masses per casos puntuals, que s’han anat acumulant en excés i que cal posar fi a aquesta situació per tal d’alliberar places del centre.

Recordem que per canviar la tarja per accedir a La Corxera i Horta d’en Palahí l’horari d’atenció és de 9 a 14 h. i de 16 a 19 h. i per realitzar el tràmit cal presentar: la tarja de l’any 2010, la documentació del vehicle (que si ha estat adquirit durant el 2011 s’ha d’acompanyar del permís de circulació) i el rebut, o bé justificant, del pagament de l’Impost Municipal de Circulació.

El més llegit

I després