I després

“LA VOLTA” PASSA DILLUNS PER SANT FELIU

Compartiu aquesta història

El proper dilluns 19 de març passarà per Sant Feliu de Guíxols la primera etapa de la 98a Volta Ciclista a Catalunya. Aquest esdeveniment de gran rellevància esportiva i promocional comportarà, també, algunes afectacions que cal preveure. En el cas de Sant Feliu de Guíxols hi haurà una meta volant, situada a mig passeig del Mar, que donarà encara més emoció a la cursa.

Des de les 13.30h del dilluns 19 de març fins a les 15.30 del mateix dia no es podrà circular, ni aparcar, en cap punt del circuit per on passaran els ciclistes. La prohibició d’aparcament començarà a les 00.00h del dia 19, és a dir, a la nit. El circuit, en el cas de Sant Feliu de Guíxols va des de la Carretera de Tossa, zona del Teatre i Monestir, avinguda Juli Garreta, Passeig del Mar, enfila per la carretera de Palamós i segueix al llarg en direcció Sant Pol, travessa S’Agaró i segueix per Platja d’Aro.
Passat tot això, progressivament s’anirà obrint tot el trànsit i aparcaments.

Dilluns 19 de març de 2018
13.30 a 15.30 Prohibit accedir i aparcar en el circuit:
Ctra Tossa / Teatre i Monestir / Av. Juli Garreta / Passeig del Mar / Ctra Palamós / Sant Pol / S’Agaró (segueix direcció Platja d’Aro…)
En tot el circuit i en una zona concreta (veure gràfic) No es podrà aparcar des de la mateixa nit abans, a partir de les 00.00 del dia 19.

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 19 al 25 de març, tindrà la millor participació possible amb figures com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Warren Barguil o Fabio Aru, entre molts altres. La cursa es presenta més emocionant i amb més novetats que mai. Es recorren les 4 demarcacions de Catalunya, i visitarà després de 25 anys la Val d’Aran i Vielha. El tram que afecta a Sant Feliu de Guíxols surt des de Calella (de la Costa). El recorregut global té com a destacat dues etapes d’alta muntanya, dues de mitja muntanya i tres etapes ideals per a l’esprint o per escapades, i el tradicional final de 8 voltes al circuit de Montjuïc a Barcelona. Amb un recorregut tant exigent i que previsiblement es decidirà en la darrera etapa, moltes figures mundials tindran opcions de disputar la victòria de la “Volta”.

El més llegit

I després