El proper dilluns 19 de març passarà per Sant Feliu de Guíxols la primera etapa de la 98a Volta Ciclista a Catalunya. Aquest esdeveniment de gran rellevància esportiva i promocional comportarà, també, algunes afectacions que cal preveure. En el cas de Sant Feliu de Guíxols hi haurà una meta volant, situada a mig passeig del Mar, que donarà encara més emoció a la cursa.

Des de les 13.30h del dilluns 19 de març fins a les 15.30 del mateix dia no es podrà circular, ni aparcar, en cap punt del circuit per on passaran els ciclistes. La prohibició d’aparcament començarà a les 00.00h del dia 19, és a dir, a la nit. El circuit, en el cas de Sant Feliu de Guíxols va des de la Carretera de Tossa, zona del Teatre i Monestir, avinguda Juli Garreta, Passeig del Mar, enfila per la carretera de Palamós i segueix al llarg en direcció Sant Pol, travessa S’Agaró i segueix per Platja d’Aro.
Passat tot això, progressivament s’anirà obrint tot el trànsit i aparcaments.

Dilluns 19 de març de 2018
13.30 a 15.30 Prohibit accedir i aparcar en el circuit:
Ctra Tossa / Teatre i Monestir / Av. Juli Garreta / Passeig del Mar / Ctra Palamós / Sant Pol / S’Agaró (segueix direcció Platja d’Aro…)
En tot el circuit i en una zona concreta (veure gràfic) No es podrà aparcar des de la mateixa nit abans, a partir de les 00.00 del dia 19.

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 19 al 25 de març, tindrà la millor participació possible amb figures com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Warren Barguil o Fabio Aru, entre molts altres. La cursa es presenta més emocionant i amb més novetats que mai. Es recorren les 4 demarcacions de Catalunya, i visitarà després de 25 anys la Val d’Aran i Vielha. El tram que afecta a Sant Feliu de Guíxols surt des de Calella (de la Costa). El recorregut global té com a destacat dues etapes d’alta muntanya, dues de mitja muntanya i tres etapes ideals per a l’esprint o per escapades, i el tradicional final de 8 voltes al circuit de Montjuïc a Barcelona. Amb un recorregut tant exigent i que previsiblement es decidirà en la darrera etapa, moltes figures mundials tindran opcions de disputar la victòria de la “Volta”.