I després

VIA FERRADA, COL.LAPSE DE PRACTICANTS

Compartiu aquesta història

La Via Ferrada de la Cala el Moli de Sant Feliu de Guíxols, ha superat totes les previsions des de la seva posada en funcionament i s’espera amb impaciència la seva projectada ampliació atès que el volum de practicants d’aquesta modalitat d’escalada augmenta considerablement.
El passat cap de setmana es varen comptabilitzar més de 300 usuaris, la qual cosa va suposar que haguessin d’estar fent més d’una hora de cua a l’espera que els que ja havien iniciat l’itinerari deixessin pas als que esperaven el seu torn.
Les fotografies oferien una atractiva estampa superant els esculls del recorregut de la via ferrada més atractiva atès que el marc únic en aquest tipus d’equipaments esportius per la seva situació sobre el mar i la bellesa del paisatge de tot aquest racó de Sant Feliu i de l’autèntica Costa Brava.
El responsable de la seva construcció i manteniment, conjuntament amb l’Ajuntament, Albert Gironès, informava a través de les xarxes socials que per a les diades de Setmana Santa s’esperen un mínim de 1.200 persones que volen viure aquesta interessant experiència.
La regidora d’esports de l’Ajuntament, Magdalena Lupiáñez declarava el passat dilluns que només falta l’arribada d’un darrer document per tal de poder procedir a la seva ampliació que doblarà la llargada de l’itinerari i podrà acollir a molts més participants. Ja s’han superat la resta de tràmits entre els quals hi havia un estudi geològic per tal de poder assegurar els ancoratges que la sostenen, per la qual cosa espera que tota la tramitació administrativa permeti arrodonir la totalitat d’aquest projecte, que és un dels elements de reclam turístic més importants i un dels punts que els amants de l’aventura consideren d’obligada visita a través dels blogs especialitzats i dels perfils dels usuaris a les xarxes socials d’arreu.

El més llegit

I després