I després

La veïna de Sant Feliu de Guíxols atacada amb sosa càustica el 2020 exculpa l’acusat

Compartiu aquesta història

(Fotografia: Concentració a Sant Feliu de Guíxols al juliol de 2020 contra l’agressor de l’atac).

El processat s’enfronta a penes de fins a 15 anys i mig de presó per tres delictes de lesions i a pagar indemnitzacions de més de 200.000 euros a la dona, a la filla i a la cuidadora

Segons el DDG i ara.cat, el processat, que ha estat a la presó provisional per aquests fets, s’enfronta a una pena de 15 anys i mig. La dona que s’ha hagut de sotmetre a una dotzena d’operacions a l’ull dret i n’ha perdut la visió per culpa de l’atac amb sosa càustica a Sant Feliu de Guíxols, sosté que l’agressor no volia fer-li mal i que tot plegat “va ser un accident”. Davant el tribunal de la secció quarta de l’Audiència de Girona, la víctima ha hagut de justificar per què diu ara tot el contrari del que va declarar davant la policia i al jutjat d’Instrucció. En l’incident també va resultar ferida la seva filla de 5 anys.

Cap a dos quarts d’una del migdia del 29 de juny de 2020 l’acusat va presentar-se al domicili de la víctima, que era la seva parella sentimental. Era la tercera vegada que hi anava, perquè volia discutir amb ella sobre un assumpte relatiu als pares d’ella. A partir d’aquí, les versions difereixen completament: tant la víctima com l’acusat defensen que l’atac va ser accidental, mentre que el fiscal i el pare de la seva filla, que també va resultar ferida, diuen que va atacar-les expressament.

El processat s’enfronta a penes de fins a 15 anys i mig de presó per tres delictes de lesions i a pagar indemnitzacions de més de 200.000 euros a la dona, a la filla i a la cuidadora. El fiscal també li demana mesures d’allunyament de la víctima durant 15 anys i que se l’expulsi un cop compleixi tres quartes parts de la condemna.

El pare de la nena també s’ha personat i demana 4 anys de presó per les lesions provocades a la nena, així com una mesura d’allunyament durant set anys. Finalment, la dona li’n demana tres anys per un delicte de lesions per imprudència greu.

El més llegit

I després