I després

La “V Guíxols Cup” reuneix més de 50 regatistes en un primer cap de setmana marcat pel mal temps

El primer cap de setmana de la cinquena edició de la Guíxols Cup va aplegar, dissabte 18 i diumenge 19 de gener de 2020, un total de 52 participants a la platja de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

El primer cap de setmana de la cinquena edició de la Guíxols Cup va aplegar, dissabte 18 i diumenge 19 de gener de 2020, un total de 52 participants a la platja de Sant Feliu de Guíxols. A part de comptar amb els millors regatistes de Catalunya, diversos esportistes internacionals també van participar en la prestigiosa competició de vela, organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Concretament, van ser 6 austríacs, 4 alemanys i un francès. L’única prova que es va poder celebrar va ser en les modalitats de 420 i Europa.

La meteorologia va marcar la pauta al llarg de tot el cap de setmana. La jornada de dissabte es va caracteritzar per la manca de vent, que només va permetre dur a terme una prova de la qual se n’han obtingut els únics resultats de l’esdeveniment fins avui. Per contra, la previsió de temporal del diumenge va obligar a suspendre totes les regates que s’havien de disputar.

El lliurament de premis, que va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat Carles Motas, va distingir Marc Arrufat (Club Nàutic El Balís, de Sant Andreu de Llavaneres) com a guanyador de la regata en la categoria d’Europa. Van acompanyar-lo al podi Ramon Figueras (Club Vela Palamós) i el seu company de club Marc Tello. Pel que fa a la modalitat de 420, el duet format per Miquel Baena i Luca Vázquez (Club Nàutic Vilanova) va endur-se la victòria, seguit per les parelles Néstor Molina i Roberto Molina (Club Nàutic El Masnou) i Àlex Martín i Pablo Mas (Club Nàutic El Masnou).

La competició continuarà el cap de setmana de l’1 i 2 de febrer amb la categoria de Làsers i culminarà el del 22 i 23 de febrer amb els Optimist.

 

El més llegit

I després