I després

La Taverna presenta disc l’1 de maig a les 12 al Teatre de SFG

Compartiu aquesta història

El dimarts, dia 1 de maig, a les 12 del migdia al Teatre Auditori Municipal de Sant Feliu, i amb entrada gratuïta, el grup d’havaneres La Taverna (Raquel Prat, Miquel Pedrol i Carles Pastor) presenten el seu nou treball anomenat “Es petit barquet”.

Un CD amb 14 composicions que faran les delícies dels amants de l’havanera, el valset, la cançó de taverna, la balada, el xotis, el country i tots aquells estils que mestres com Ortega Monasterio, Antoni Mas, Josep Bastons, Carles Casanovas o bé Lluís Sintes, entre altres, han fusionat amb els estils clàssics de les cançons de mariners i pescadors fent evolucionar un gènere que continua viu i que tenen el seu record en aquest treball.

També compta amb altres autors que, amb les seves composicions, esquitxen de mar i vivències aquest magnífic treball; Josep Bergadà, Tóful Mus, Jaume Romaguera, Rafael Llop, Josep M. Roglán i fins i tot aclucades d’ull més enllà de l’oceà a artistes com ara; Alejandro Fernández i Pedro Flores.

Però també hi ha una bona part de collita pròpia amb composicions, cançons i arranjaments del guitarrista Carles Pastor reforçades, o bé atenuades, pel virtuosisme i la sensibilitat de l’acordió de Raquel Prat que les impulsa amb onades, vents i calmes transportant-les a la veu, marca de la casa, de Miquel Pedrol que corona les melodies bressolant cada frase, cada nota, cada moment capturat a qualsevol marina de qualsevol mar, de qualsevol continent.

Aquest dimarts, 1 de maig, a les 12 del migdia, esteu convidats a compartir el naixement d’un nou disc – que amb els temps que corren ja és un mèrit que cal reconèixer -, que es presentarà en aquest concert de cortesia al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.

En començar l’actuació, el grup La Taverna, interpretarà una havanera composta pel polifacètic i il·lustre guixolenc, Lluís Palahí, anomenada “Nits de Sant Feliu”, musicada per Carles Pastor i de la qual, us avancem la lletra.

(Cliqueu al damunt per ampliar)

 

El més llegit

I després