I després

La soprano guixolenca Tina Gorina actua aquesta nit a l’església del Monestir de SFG

Compartiu aquesta història

Aquesta nit de dilluns, a 2/4 d’11, Tina Gorina, torna a l’església Mare de Déu dels Àngels on va fer les seves primeres interpretacions públiques amb el cor que dirigia la seva mare.

Ja fa temps que vola tota sola oferint el seu talent arreu amb el seu inseparable company, Stanislav Angelov al piano i, en aquest concert corresponent a la programació clàssica del 49è Festival de la Porta Ferrada, compartirà escenari amb una altra destacada guixolenca, com és la mezzosoprano Georgina Reyner.

Es podran escoltar obres de Mozart, Bellini, Verdi, Massenet, Delibes i altres compositors en aquest marc d’extraordinària bellesa i d’una perfecta acústica que les dues ganxones coneixen i dominen a la perfecció.

Després del parèntesi de Festa Major, aquest cicle continuarà demà dimarts en un escenari totalment diferent però molt emblemàtic i adient com és la Casa Irla on, a partir de les 9 del vespre, el Trio Arriaga oferirà obres de compositors catalans del segle XX com ara Montsalvatge, Gerhard, Cassadó i Granados.

El Trio Arriaga està format per Daniel Ligorio (piano), Felipe Rodríguez (violí) i David Apellániz (violoncel).

 

El més llegit

I després