Amb l’inici de la Fase 1, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols esta realitzant visites als establiments de la ciutat, per conèixer com les propietàries i propietaris estan vivint aquesta situació excepcional. La regidora de comerç, Sonia Bartumeu, va iniciar ahir una ronda de contactes per conèixer de primera ma els dubtes i consultes que puguin tenir i fer-los un acompanyament en aquesta situació tan complicada.

“Ahir vam començar a fer visites als comerços de Sant Feliu de Guíxols per veure les dificultats que han d’afrontar, a conseqüència del tancament forçós dels seus locals per l’Estat d’Alarma i intentar recolzar-los amb la reobertura dels seus negocis després del Covid-19”, ha explicat Bartumeu. Els comerciants s’han mostrat molt agraïts per aquestes visites, ja que han servit perquè poguessin expressar dubtes o problemes que tenen i així l’Ajuntament pugui treballar-hi.

Cal recordar que el consistori ha posat a disposició dels comerciants uns cartells informatius per penjar als locals, perquè els clients sàpiguen quines son les mesures que han de prendre quan entren al local. Els cartells, adaptats a cada tipus d’establiment, es poden descarregar clicant aquí.