I després

La Quimeta presenta la nova col·lecció de treballs a la Cambra de Comerç

Compartiu aquesta història

Acotxades en plàstics de petites bombolles han dormit, serenes, les obres que la Quimeta ha amanit amb delicadesa. Ja amb les mans netes de fang, els dits alliberats dels pigments, el forn del jardí refredat, les fantasies romàntiques emmarcades i el trajecte marcat en seu mapa vital amb l’itinerari estiuenc que ha de transportar-les fins la Cambra de Comerç de Sant Feliu.

Les obres de la ceramista arriben de nit, sense fer soroll, deixant que la banda sonora la posin les veïnes parades de la Festa Major, mudades amb les rialles dels infants mentre entren de puntetes a la preciosa casa modernista que abraça el Passeig del Mar i la Rambla del Portalet.

Allí, des de l’1 fins el 31 d’agost, podem admirar com s’alliberen paisatges, dames de vestits blancs en bicicletes, barques solitàries, llunes enfilades, gira-sols, mimoses, orquídies, capvespres i l’obra més important: de la dama del fang amb el seu somriure honest, el seu fil de veu atenuat, el seu anar i venir empès per la il·lusió de qui gaudeix d’una permanent adolescència.

Tothom està convidat a una copa de cava el proper dimecres, 1 d’agost, a les 7 de la tarda en el decurs de la inauguració on es podrà contemplar la nova col·lecció d’obres i brindar en presència de la nostra estimada artista, la qual també ha dipositat, a la nova botiga de l’Oficina de Turisme del Monestir, el seu llibre, les noves postals i un punt de llibre.

 

El més llegit

I després