I després

Reforç de Montdela especial pels dies 1, 2, 3 i 4 d’agost

Compartiu aquesta història

Les dificultats d’aparcar al centre de la ciutat durant els dies de festa Major és prou evident atès que zones d’aparcament com ara els Jardins Juli Garreta estan ocupats per les parades, els laterals del vial que donen a les casetes de les entitats també, el volum de visitants i els propis vehicles d’alguns firaires també es troben a la zona.

Com ja hem informat, enguany l’aparcament de les antigues pistes de tennis desapareix com a aparcament durant els dies que les atraccions de gran volum s’instal·len en aquest espai en haver de traslladar-los des del port, si bé es podrà aparcar en el port.

Al passeig, on es podia aparcar a banda i banda excepcionalment, s’hi ha col·locat jardineres i altres espais complementaris com la plaça Abadia ja no tenen aquesta funció des de la posada en marxa de l’Espai Carmen Thyssen.

Per tal de facilitar l’accés, especialment de les persones que viuen a la part alta de la ciutat, l’Ajuntament i el grup SARBUS, varen acordar facilitar-lo amb un servei de Montdela especial que ja es va posar en funcionament el passat dissabte i que restarà actiu els dies 1, 2, 3, i 4 d’agost al preu habitual del trajecte.

Segons la regidora delegada, Verònica Lahoya, es tracta d’un reforç important del transport sobretot en dies on el centre de la ciutat està col·lapsat i es dificultós l’estacionament. Sobretot es comunica la part alta de la ciutat amb el centre en un intent de donar servei a un sector de la població per tal que pugui baixar a gaudir de les activitats que es fan aquests dies al centre de la ciutat i facilitar els seus desplaçaments. L’any passat es va posar un servei més reduït en horari durant dos dies (carnaval i focs) i el servei va a anar molt bé.

Cliqueu al damunt del quadre d’horaris i parades per poder-lo consultar:

El més llegit

I després