I després

La primera guia turística en braille de la Costa Brava

Compartiu aquesta història

Dins de la commemoració del Centenari de la Costa Brava i en el marc d’un conveni de col.laboració, el Patronat de Turisme Costa Brava i ONCE Catalunya va presentar recentment la primera guia turística en braille de l’oferta túrística accessible de destinació.
Atès el dinamisme que tant el sector privat com les entitats públiques tenen pel que fa a noves ofertes d’oci i allotjament així com l’adaptació dels equipaments d’ús turístic, aquesta serà periòdicament actualitzada per anar incorporant la nova oferta turística accessible.
La guia conté informació general dels recursos naturals, patrimonials i turístics de la zona així com informació sobre allotjaments, espais museístics i activitats accessibles per als visitants. També conté informació detallada sobre tota l’oferta que permet a persones que pateixen algun tipus de discapacitat, gaudir d’activitats turístiques tan diverses com vela adaptada, visites culturals a museus o recorreguts accessibles a espais naturals.
A la guia braille apareixen citats amb informació específica de la seva oferta accessible: 233 allotjaments, 19 museus, 11 empreses de turisme actiu, 40 platges, 50 oficines de turisme, i també es dóna informació sobre mobilitat en el territori. (Àncora).

El més llegit

I després