I després

LA POLICIA PRECINTA 2 MAGATZEMS

Compartiu aquesta història

Més de 400 objectes són els que van trobar la Policia Nacional en els dos magatzems del carrer Rafael Piñol i Maimí de Sant Feliu de Guíxols, que es troben precintats mentre duri la investigació per saber d’on provenen o de qui eren. La majoria són electrodomèstics i, segons va assegurar l’home que al seu dia van enxampar la Policia Nacional juntament amb la Policia Local de Sant Feliu que havien estat objectes que havien comprat a “uns i altres” i no va poder aportar cap dada sobre com els havien aconseguit.
Com va avançar Diari de Girona se sospita que podrien ser objectes sostrets de segones residències però de moment això no està confirmat i la investigació segueix oberta. El descobriment dels dos magatzems -un d’ells en un locutori- va ser possible perquè la policia va veure com un individu obria la persiana d’un dels locals mirant a banda i banda del carrer en actitud vigilant, veient-se en el seu interior nombrosos electrodomèstics. Davant d’aquests fets els agents van intervenir i van identificar la persona, que va dir que no tenia documentació que justifiqués la propietat dels efectes.
Entre ells també hi havia vestits de neoprè nous de la marca Cressi que l’identificat va dir haver comprat per 15 euros cadascun, quan al mercat superen els 200 euros cadascun.

El més llegit

I després