I després

La Policia Local incorpora un dron i una unitat canina

Compartiu aquesta història

El cos local de seguretat ha presentat aquest matí dues novetats que s’incorporen a partir d’ara a la tasca policial.
Des d’ara la Policia Local de Sant Feliu compta amb un dron d’altes prestacions que no només permetrà accedir a llocs de difícil accés, com ara zones del nostre litoral, així com també controlar grans concentracions des de l’aire.
El nou dron policial, incorpora càmeres tèrmiques i d’infraroig molt útils per localitzar persones o com a suport a dispositius policials.

Ernesto Asurmendi és el regidor de Seguretat Ciutadana de Sant Feliu.

 

Aquest dron pot volar fins a uns 120 metres d’alçada i està pilotat per agents amb titulació especial.

Avui també s’ha presentat la unitat canina de la Policia Local. Ara com ara la policia compta amb 3 gossos que ajudaran en tasques de localització d’estupefaents en entrades a domicilis, patrullatge al carrer o en les campanyes informatives a estudiants de secundària.

Tot i que ara hi hagi 3 gossos, el regidor explica que finalment un estarà adscrit a la unitat canina de la policia un cop passi el temps d’ensinistrament i d’adaptació.

 

Es tracta d’en “Rolo”, un pastor belga malinois que ja es troba acompanyat per un agent de la policia local que sempre serà el seu guia i company de patrullatge.

La presentació del dron i de la unitat canina s’ha fet aquest matí al Guíxols Arena i davant d’usuaris del centre especial de treball Tramuntana I de la fundació Vimar que han gaudit de l’exhibició feta per la Policia Local.

El més llegit

I després