I després

La policia frustra el tercer assalt en un estanc de Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt Avui, la policia local de Platja d’Aro, amb la col·laboració dels Mossos, va frustrar la matinada de dilluns el tercer assalt que els lladres perpetraven en el darrer mes a l’estanc de l’avinguda de la Platja de la població.

Un veí va alertar que sentia fresses i una patrulla de la policia local que era a s’Agaró s’hi va desplaçar i va demanar també l’ajut dels Mossos. Un cop al lloc els Mossos van controlar l’entrada de l’estanc que dóna a l’avinguda de la Platja, i els municipals, la que dóna al carrer del Sol. Aviat van veure pels volts del carrer del Sol tres homes encaputxats, amb roba negra i guants, que s’amagaven entre l’herba. Els policies van baixar del cotxe i els van cridar i dos van fugir. Un caporal va perseguir aquests dos i l’altre policia va ser atacat pel tercer lladre, que esgrimia una eina punxant de grans dimensions i anava fent escomeses per intentar tocar el policia. Al final, el lladre també va fugir i va poder ser detingut uns metres més enllà. Primer es va identificar com a Eno Bulla, de 28 anys i nacionalitat albanesa, però va resultar que aquesta era una identitat falsa, amb la qual no li constaven antecedents. Però en realitat era Afrim Bulla, amb molts antecedents per robatoris a comerços i una ordre de recerca. Bulla va quedar lliure després de declarar al jutjat.

La policia creu que els assaltants atrapats in fraganti dilluns són els mateixos que ja havien saquejat dues vegades el mateix estanc en el darrer mes i possiblement els mateixos que van assaltar un bar de la població a cops de mall i que van rebentar les màquines escurabutxaques.

Durant l’actuació de dilluns a la matinada els policies van comissar diversos estris dels lladres, com per exemple un mall de grans dimensions, un tornavís també molt gros, guants, caputxes i cinc bosses grosses que duien per posar-hi el botí.

El més llegit

I després