I després

Detingut quan acabava d’apallissar la dona

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt Avui, la Policia Local de Platja d’Aro va detenir divendres al matí un veí de la població de nacionalitat colombiana, de nom Gustavo Adolfo, de 28 anys, acusat d’un delicte de violència de gènere. El van detenir a casa seva quan, segons tots els indicis, acabava d’apallissar la seva companya, una brasilera de 32 anys, que van trobar estesa a terra i sagnant per la boca i amb la cara plena de cops.

Els policies van anar al pis després de rebre una trucada del 112 que els alertava que una dona estava demanant ajuda. Quan van arribar al pis, els va obrir la porta l’home i van veure que la dona era estesa a terra, amb signes evidents d’haver rebut trompades. Inicialment la dona va dir que no volia presentar cap denúncia. Així i tot van decidir actuar d’ofici i van detenir l’home, mentre que derivaven la dona cap a la unitat d’atenció a la víctima. Finalment, la dona, que presentava blaus i contusions que no eren conseqüència d’aquesta pallissa, sinó d’altres anteriors, va decidir presentar denúncia contra el seu company.

El detingut va ser traslladat inicialment a les dependències de la Policia Local, que va instruir les primeres diligències i divendres a la tarda el van traspassar als Mossos, que el duran al jutjat.

El més llegit

I després