I després

La policia difon la fotografia del pistoler que va fugir

Compartiu aquesta història

El diari El Punt Avui informa que els Mossos d’Esquadra han difós a tots els cossos policials les dades i la fotografia del pistoler que diumenge va ferir un home a trets en una gasolinera de Llagostera per demanar ajut per localitzar-lo i detenir-lo. (Recordem que residia al Sot dels Canyers de Sant Feliu).

El sospitós ha estat identificat com Mohamed Ouhnine, que justament dissabte va complir 27 anys, nascut a la població d’Aghbale, al Marroc. La unitat d’investigació dels Mossos s’ha fet càrrec del cas i alhora que segueix la pista del pistoler intenta esbrinar el mòbil de la baralla entre dos grups de marroquins, tres i tres, que van arribar a la gasolinera en dues furgonetes diferents. Al final de la baralla un dels homes, veí de Llagostera, va rebre dos trets: un a la cara i un altre a la mà.

Tot i que inicialment les ferides semblaven greus i el ferit va ser traslladat en helicòpter a la Vall d’Hebron, va rebre ahir l’alta de l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Segons van apuntar fonts pròximes a la investigació, la bala no li va afectar el crani.

Els fets van tenir lloc diumenge a dos quarts d’una del migdia, quan un compatriota seu, amb qui presumptament s’havia barallat el dia abans, li va disparar. Immediatament després l’agressor va fugir corrents de la benzinera i va abandonar en uns matolls del descampat del darrere del supermercat l’arma amb la qual havia disparat els trets. En el mateix lloc dels fets, la policia va detenir dos dels còmplices de l’agressor, també marroquins, per un delicte de lesions i cooperació necessària.

Tots dos són veïns de Sant Feliu de Guíxols, tenen 25 i 32 anys, i un d’ells té antecedents penals. Tots dos continuaven ahir als calabossos de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vista Alegre de Girona, on han passat dues nits, i es preveu que avui passin a disposició judicial. S’està investigant si la baralla va ser motivada per negocis il·legals relacionats amb robatoris que tenen entre mans, o per un assumpte de tràfic de drogues.

Foto: El Punt Avui

El més llegit

I després