I després

La piscina municipal ja té gestor

Compartiu aquesta història

La piscina municipal de Sant Feliu de Guíxols ja té adjudicatari, encara que legalment de forma provisional a l’espera de consolidació propera, per l’empresa Llop-Gestió de l’Esport. És una empresa que ofereix serveis esportius per a administracions públiques, comprometent-se amb els objectius dels usuaris i proporcionant-los qualitat, voluntat de servei i confiança. Dues empreses havien optat al concurs per a la concessió i després del debat dels experts, Llop va resultar guanyadora de forma provisional.
La valoració tècnica va ser difícil, ja que les dues empreses que optaven a la concessió tenien propostes d’alta qualitat per tirar endavant un servei d’alta qualitat. Finalment, encara que de forma provisional, és Llop qui ho gestionarà.
D’altra banda, les obres que es duen a terme per tal d’ampliar la piscina segueixen al ritme marcat. Però tot i així l’Ajuntament treballa molt a sobre per tal d’agilitzar els terminis i que aquesta tardor els usuaris es trobin amb unes instal.lacions molt més adequades i competitives.
S’han ampliat vestidors, s’ha fet un passadís nou, es posaran nous serveis i es reorganitza l’àrea esportiva, junt amb d’altres propostes que s’aniran realitzant més endavant.
L’Ajuntament i l’empresa treballen en oferir el servei integral ben aviat, encara que no es descarta que els serveis s’aniran obrint de forma paulatina, d’acord al ritme de les obres que s’hi executen.
L’alcalde, Carles Motas, i el regidor d’Esports, Víctor Pascual, mantenen reunions i busquen compromisos amb les empreses encarregades de les obres per trobar una data propera, per tal que els usuaris gaudeixin d’una instal.lació capdavantera a les comarques gironines.
L’empresa Llop està especialitzada en gestionar equipaments esportius de diferents tipologies (pavellons esportius, camps d’esport, piscines) i té una llarga experiència des de la seva fundació.
Entre d’altres, ha gestionat la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de Llobregat, el Papiol, Argentona…
També assessora i proposa projectes esportius per a admiministracions públiques.

El més llegit

I després