I després

La periodista Pepa Bouis, resident a Sant Feliu, mor a Salt d’una llarga malaltia

Compartiu aquesta història

La periodista del diari El Punt i resident a Sant Feliu de Guíxols, Pepa Bouis, va morir a l’Hospital Santa Caterina de Salt, dijous a la tarda, als 58 anys, després de lluitar-ne vuit contra un càncer al que va plantar cara en tot moment.

Dona progressista i compromesa, va tenir una important trajectòria periodística especialment amb el diari El Punt, al qual va estar vinculada durant gairebé vint anys a més de treballar en altres mitjans com l’Agència Catalana de Notícies, Diari de Girona o El País.

Durant anys hem pogut compartir la seva presència pels racons de Sant Feliu atès que va escollir la nostra Ciutat com a residència per tal de gaudir de la tranquil·litat de Port Salvi, a tocar de la plaça Pau Casals i de les vistes al mar a més d’arredossar-se sota la falda de la muntanya de Sant Elm, on hi va muntar la seva llar i el seu centre de treball, amb vistes a la Mediterrània.

Des de la ciutat ganxona, que ja mai no va abandonar, sabia que tenia Girona i Salt relativament a prop si havia de fer qualsevol gestió però, de seguida, tornava a viure en la calma i les postals naturals dels paisatges marins que tant la varen omplir i, segurament, alleujar.

Des d’aquí fou la responsable de les corresponsalies del diari El Punt al Baix Empordà des d’on s’encarregava també de coordinar altres tasques per al diari del qual en fou membre fundacional amb aquell esperit que queda en el record de tots els qui la vàrem conèixer.

Un dels últims grans plaers, en plena malaltia, ens comentava que fou la satisfacció de ser àvia, autèntic oxigen per aquell patiment que s’amagava, cruel, darrera del seu obert somriure i del mocador que li cobria el cap en una terrassa de la Rambla Vidal amb un cafè de testimoni.

El condol per a la família i l’abraçada del nostre equip a tots els companys de les redaccions on va treballar tot dignificant la nostra professió, a través de la qual, la recordarem com l’exemple a seguir.

El més llegit

I després