I després

La PAH de SFG contra la criminalització del moviment

Compartiu aquesta història

La PAH de Sant Feliu de Guíxols ha convocat una concentració per aquest dissabte, 6 d’abril a les 12’00 davant l’ajuntament per donar suport a la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca.
La concentració respon a les darreres declaracions fetes per persones amb responsabilitats polítiques i per certs mitjans de comunicació criminalitzant el moviment i acusant-lo d’actituds terroristes.
A més a més, els membres de la PAH ganxona muntaran una taula informativa a la Plaça del Mercat de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda.
Des de la PAH de Sant Feliu de Guíxols volen deixar clar que són una organització ciutadana que neix de la societat civil, independent i apartidista que vol assolir tres objectius: la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i aturar els desnonaments. Per fer-ho, pretén crear i consolidar un espai de confiança, un lloc de trobada regular on les persones afectades experimentin, en primer lloc, que el seu problema no és individual sinó col·lectiu, evitant que aquestes no sentin ni culpa ni vergonya i s’organitzin de forma activa.
Feu click per llegir el manifest sencer.

manifest_pah_1manifest_pah_2

El més llegit

I després