I després

La nova il•luminació del camp de Vilartagues s’inaugura a la mitja part del partit amb el líder

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge s’ha procedit a la inauguració del nou enllumenat del camp de futbol de Vilartagues ja que els equips que hi entrenen i competeixen es queixaven que l’anterior era molt deficient atès que a més de patir el desgast normal pel pas del temps, molts d’ells estaven desenfocats i les carcasses rovellades.
L’Ajuntament de Sant Feliu es va marcar com una prioritat fer la inversió de més de 30.000 euros per a la seva renovació amb diners procedents dels romanents, la qual cosa ha facilitat poder portar a terme aquesta millora pels més de 400 usuaris de l’equipament.
L’alcalde, Carles Motas va fer acte de presència aquest diumenge per tal de procedir a la inauguració dels nous llums a la mitja part del partit entre el Vilartagues Club de Futbol i el líder, Riudellots (3-3).
Tot i que el compromís de l’alcalde era per a mitjans de desembre, la tardança en el subministrament dels nous difusors va provocar que Motas amenacés a l’empresa que havia guanyat el concurs per a la seva instal·lació, Enllumenats Costa Brava, a tornar a convocar un nou concurs si no es donaven dates molt properes ja que ell s’havia compromès amb les dues entitats que hi entrenen i competeixen ja que havien de realitzar la competició i els entrenaments a les fosques i els àrbitres varen estar a punt de suspendre partits en diverses ocasions.
Els més de 20 punts de llum que s’hi ha instal·lat han tingut un cost de més de 30.000 euros.
La setmana entrant el Vilartagues C.F. es desplaça al camp de l’Aro C.E. per reeditar un dels derbis més interessants de la comarca i de la jornada de la segona regional en retrobar-se els dos equips en un partit de competició oficial.

El més llegit

I després