I després

Es va celebrar la cinquena edició del Mercat dels Encants de SFG organitzat per l’ACCC

Compartiu aquesta història

Dissabte es va celebrar a la plaça del mercat de Sant Feliu el “Mercat dels encants” organitzada per l’Asssociació de Comerciants Centre Ciutat (ACCC) que, com en les altres ocasions, va comptar amb una àmplia oferta de mobiliari, antiguitats, pel·lícules, segells, monedes, revistes, aparells electrònics, llibres, roba, objectes de decoració i un llarg etcètera; en total una cinquantena de parades amb moltes oportunitats a preus molt raonables, tot de segona mà, al llarg de tot el matí i per tota la Plaça. Una manera pràctica de reciclar i estalviar.
L’èxit de participació es va fer present en aquesta edició però el fred va ser un dels principals inconvenients.
Degut a la demanda, l’ACCC ha decidit que el mercat tingui caràcter mensual exceptuant l’estiu i Nadal.
La propera data del Mercat serà el dia 19 de Febrer, però abans se celebrarà també una edició més de la “Botiga al carrer”, que es farà per tots els carrers del centre de la ciutat, el dia 12 de Febrer, de 10:00 del matí, fins a les 20:00 del vespre.
També es va celebrar l’acte d’entrega de premis del concurs de dibuix infantil de Nadal 2010, el premiats per categories del concurs de dibuix infantil van ser els següents: De P3 a P5 ha obtingut el primer premi Hajjar Saddiki del CEIP Baldiri Reixach, el segon ha estat per l’Abril Newman Anguita del CEIP l’Estació, i el tercer premi per Ivon Rossell.
De primer a tercer de primària el primer premi l’ha guanyat el Roger Sala Vidal del CEIP l’Estació, el segon premi ha estat per la Laura Guardiola del CEIP Sant Josep i el tercer per Maria Rodriguez Parra del CEIP Baldiri i Reixach.
De quart a sisè el primer premi se l’ha endut Laura Maria Fernendez Hast del CEIP l’Estació, el segon Ignasi de Blas del CEIP Gaziel i el tercer premi per Raül Alcaina del CEIP Cor de Maria.
La Presidenta de l’associació, Maria Àngels Bretones va fer el repartiment dels corresponents diplomes i el premi de cada categoria.

El més llegit

I després