I després

LA NIT EN BLANC AL MONESTIR DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

La festa de “La Nit en Blanc”, on els establiments de la ciutat tindran obert fins la matinada, proposa la seva nova edició aquest dissabte 1 de setembre, on hi haurà diverses activitats per a tots els gustos i públics al centre de la ciutat.

Des del Monestir de Sant Feliu es farà una passejada per l’edifici a través de les exposicions “Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff” a l’Espai Carmen Thyssen i a l’Espai Viu, en el context de la mostra “L’Atelier-Pepa Poch”. Està organitzada en vuit àmbits i cadascun estarà vinculat amb una experiència gastronòmica que traslladarà a l’essència dels paisatges que s’hi aniran trobant.

La proposta es fa a través d’una narració artística per gaudir i participar d’una experiència estètica especial. L’itinerari comença a les 23 hores del dissabte 1 de setembre al mateix monestir.

D’altra banda està previst que a partir del 9 de setembre tornin els diumenges musicals a l’Espai Carmen Thyssen, amb interessants actuacions de les quals ja n’informarem a través de Ràdio Sant Feliu.

 

El més llegit

I després