La festa de “La Nit en Blanc”, on els establiments de la ciutat tindran obert fins la matinada, proposa la seva nova edició aquest dissabte 1 de setembre, on hi haurà diverses activitats per a tots els gustos i públics al centre de la ciutat.

Des del Monestir de Sant Feliu es farà una passejada per l’edifici a través de les exposicions “Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff” a l’Espai Carmen Thyssen i a l’Espai Viu, en el context de la mostra “L’Atelier-Pepa Poch”. Està organitzada en vuit àmbits i cadascun estarà vinculat amb una experiència gastronòmica que traslladarà a l’essència dels paisatges que s’hi aniran trobant.

La proposta es fa a través d’una narració artística per gaudir i participar d’una experiència estètica especial. L’itinerari comença a les 23 hores del dissabte 1 de setembre al mateix monestir.

D’altra banda està previst que a partir del 9 de setembre tornin els diumenges musicals a l’Espai Carmen Thyssen, amb interessants actuacions de les quals ja n’informarem a través de Ràdio Sant Feliu.