I després

 La Nau Blau de Sant Feliu obrirà un període cultural de 5 mesos

Aquesta col·lectiva d’artistes oferirà actuacions de teatre, cursos intensius, a més de creacions artístiques

Compartiu aquesta història

El grup Estèsia de Barcelona visita un cop més La Nau Blau, aquesta vegada acompanyat per l’agrupació Aleph, NauArt centre de creació de Barcelona, Escultors de l’aula Llotja de Barcelona, l’escola d’Art de Sant Feliu de Guíxols, artistes consagrants i artistes emergents de Sant Feliu.

La inauguració serà el proper dissabte 20 de juliol a les 7 de la tarda a La Nau Blau del carrer Sant Isidre de la ciutat.

Un projecte on es desenvoluparan altres activitats: actuacions de teatre de la mà d’Arnau Viladebó o cursos intensius de cap de setmana impartits per Joan Fargo, a més de creacions artístiques. Aquest moviment social vol transmetre idees i l’art en general, a més de compartir i inspirar. Ofereixen mirades actuals i personals, lliures de limitacions, alterant i alliberant colors, explorant amb materials, textures, formes i conceptes, incloent també elements representatius de l’evolució tecnològica i social actual.

Ho explica Anna Torres, una de les artistes coordinadora.

Els artistes que hi participaran del grup Estèsia seran: Anna Torres, Carme Miquel, Rosa Atzur i Gaietà Mistieri. De l’Agrupació Aleph, Manel Marzo Mart. Artistes consagrats de Sant Feliu de Guíxols com Ana Maria Gutiérrez i Carles Piqueras. Els artistes de l’Aula d’Art de Sant Feliu seran Mercè Costa, Quima Bas, Carme Pla, Conxita Comas i Marta Rutllant. Hi participaran altres artistes emergents de la ciutat com Helena Gil i Ely Roca, escultors de l’Escola Llotja de Barcelona i pintors del centre de creació NauArt.En total 25 artistes relacionats amb la galeria La Nau Blau de Sant Feliu portaran la seva obra i compartiran l’espai.

Aquest intercanvi vol mostrar, a part de la diversitat d’estils i obres exposades, la voluntat de cooperació entre artistes i galeries d’orígens i trajectòries diverses.

El moviment social i cultural rep el recolzament de l’Ajuntament de San Feliu de Guíxols.

Es pot visitar els divendres de 18h. a 20h., dissabtes de 10h. a 13h. i de 18h. a 20h., i diumenges de 10h. a 13h. També es fan visites concertades al tel. 678701098.

El més llegit

I després