I després

La ministra Gonzalez-Sinde en la presentació del PSC de Sant Feliu de dissabte

Compartiu aquesta història

La ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, va assistir a la presentació de la candidatura del PSC de Sant Feliu, a l’Hort del Rector del Monestir. Segons el candidat socialista, Pere Albó, la ministra va mostrar el seu recolzament al projecte Thyssen en la seva visita a l’edifici del Monestir, on va mantenir una conversa privada amb els dirigents del partit. Durant l’actem, al que hi varen assistir prop d’un centenar de persones, Pere Albó va declarar que la candidatura socialista es regirà per diversos eixos com ara aportar solucions a la crisi des del govern, garantir la cohesió social i els servies educatius o fer realitat els grans projectes que a mig termini han de transformar la ciutat entre altres.
La ministra va dir que l’alcaldable del PSC era d’allò més perseverant i que a les centraletes del ministeri ja se’l coneixia de tant trucar.
Prèviament, Sinde, havia visitat, al matí, el Museu del Cinema a Girona. Durant una hora i mitja, on va fer un recorregut pel centre acompanyada del col·leccionista Tomàs Mallol i de l’alcaldessa Anna Pagans.
Després de l’acte al Monestir de Sant Feliu, va continuar el seu recorregut per terres catalanes assistint a un altre acte a la ciutat comtal.
Diumenge el PSC també va organitzar una arrossada a la plaça Salvador Espriu.

El més llegit

I després