I després

Dues bandes de SFG representaran la música indie/punk/rock al Primavera Sound

Compartiu aquesta història

Els grups guixolencs Vistalegre (Santi Garcia, Marc Clos i Roger Ortega) i Bullit (Ferran Bonet, Xavier Calvet, Carles Paz i Enric Pla) representaran a Barcelona, al prestigiós festival, Primavera Sound, l’evolució i el treball de tota una generació de músics locals que varen néixer al bressol de l’Atzavara, un moviment juvenil a l’entorn de la música hardcore amb inicis a la Corxera, i més tard a l’Escorxador, que ha estat la seva escola d’aprenentatge i el punt de trobada per als qui buscaven una via d’expressió a través de la música alternativa, especialment a través del hardcore i que ha evolucionat en una barreja del indie/punk/rock.
Després de militar en diverses formacions, amb transvasament de components d’unes a altres bandes, ja més madurs tant en la vessant musical com en la personal, s’han consolidat diferents formacions entre les que hi destaquen els “veterans” Vistalegre i també els Bullit.
Aquest col·lectiu ha tingut que sobreviure moltes vegades a la indiferència de tècnics de l’administració quant als festivals que han organitzat amb molt de risc. Sense anar més lluny se’ls està poc menys que perseguint per una factura d’un simple generador al temps que es fan inversions de milers d’euros en les infrastructures del festival d’estiu.
Però quan els resultats es traslladen a l’exterior, sí que tenen el reconeixement dels qui de veritat valoren la feina i els resultats de les nostres joves bandes.
Bullit actuarà a La [2] BCore showcase (a l’Apolo) i Vistalegre ho farà el 23 de maig al Metro Universitat.
Des dels seus inicis el Primavera Sound ha centrat els seus esforços a oferir noves propostes musicals de l’àmbit independent al costat d’artistes de trajectòria contrastada, abastant qualsevol estil o gènere, buscant primordialment la qualitat i apostant essencialment pel pop, el rock i les tendències més underground de la música electrònica i de ball. El festival ha comptat al llarg de la seva trajectòria amb propostes dels més diversos colors i estils. Així ho demostren els artistes que durant aquests anys (des del 2001) han passat pels seus escenaris.Tota la programació d’enguany i els diversos escenaris els tobareu a: http://www.primaverasound.com/ps/?page=carteldistribdias&lang=es

El més llegit

I després