I després

‘La Màgia de Nadal’, l’itinerari nadalenc que es podrà visitar als Jardins del Monestir els dies 17, 18 i 19 de desembre

'La Màgia de Nadal', torna per segon any consecutiu. L'itinerari nadalenc es podrà visitar als Jardins del Monestir els dies 17, 18 i 19 de desembre.

Compartiu aquesta història

‘La Màgia de Nadal’, torna per segon any consecutiu. L’itinerari nadalenc es podrà visitar als Jardins del Monestir els dies 17, 18 i 19 de desembre.
L’aposta és, un circuit a l’aire lliure que gaudirà de totes les mesures de seguretat contra la Covid-19 i a través del qual es podrà viure i veure tots els personatges simbòlics d’aquest període de l’any amb la màgia que els caracteritza. Escenaris nadalencs on grans i petits poden gaudir dels personatges màgics del nadal.
L’esdeveniment compta amb l’organització de l’Associació de Festes Ganxones i també de l’Agrupació Teatral Benet Escriba.

La presidenta de l’entitat organitzadora, Marce del Río, comenta que ‘aquest any han ampliat el recorregut i les escenes i ho han complimentat amb més decoració i moltes sorpreses’.
‘El seu regal és veure l’alegria i les cares de sorpresa del més petits de la casa. L’activitat està oberta al públic de totes les edats’, conclou la presidenta de l’Associació de Festes Ganxones.
L’itinerari nadalenc La Màgia del Nadal seguirà l’horari tots tres dies de 18,30h. a 20.30h. El preu de l’entrada és de tan sols 3€, i es pot adquirir anticipadament per Internet a través de la plataforma www.entrapolis.com o bé presencialment a la Llibreria Nobel i a la Perruqueria Neus Patón.

Trobareu tota la informació a www.guixols.cat/nadal

El més llegit

I després