I després

LA JUBILACIÓ DE NÚRIA NADAL

Compartiu aquesta història

Fa uns dies es va celebrar un comiat especial, per jubilació, de Nuri Nadal, “la Nuri” per tota la comunitat educativa de l’IES Sant Elm, “l’Institut.”
El sopar es va celebrar el 18 d’octubre al S’Agaró Hotel, un acte entranyable on s’aplegaren al voltant d’una setentena de persones totes vinculades a l’ensenyament com ara professors, conserges, representants de l’associació de pares, així com representants de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu.
La vetllada fou amenitzada amb interpretacions al piano realitzades per professors del centre i acompanyament de violí. L’hora d’inici fou a les 8 del vespre però no va finalitzar fins al voltant de les 2 de la matinada atès que hi hagueren un total de 6 parlaments. com ara el de director de l’IES Sant Elm, Francesc Sanchez, i de l’alcalde, Joan Alfons Albó,que foren els dos primers.
Totes les intervencions lloaren la trajectòria i la dedicació de la Nuri en cos i ànima a l’Institut el qual ella s’hi sentia com a casa seva. Han estat 43 anys de servei i ara és el moment de dir adéu.
Adjuntem el contingut dels parlaments als quals hem pogut tenir accés. Cliqueu a sobre per ampliar.

FRANCESC

CARME

MAYO

 

 

El més llegit

I després