I després

La guixolenca Dolors González Ridao presenta el llibre, Niños de luz, a Barcelona i a Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 19 de novembre a les 19,30 h, a l’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés del portal de l’Àngel (sisena planta), a Barcelona, es presenta el llibre “Niños de luz”, de la terapeuta fisicoemocional Dolors González Ridao, de Sant Feliu de Guíxols i que viu Platja d’Aro, que ha publicat el Grup Lobher. L’acte anirà a càrrec de la presentadora de Calaix de llibres, Violant Muñoz; de Xavier Colomer-Ribot, coordinador editorial de l’obra, i de la mateixa autora, i també hi seran presents els editors.
I dijous de la setmana que ve, 25 de novembre a les 19:30h, es presentarà a l’Hotel NM Suites, a Platja d’Aro (av. 11 de setembre). El llibre consta d’una recopilació de contes basats en històries reals d’alguns nens del nou mil·lenni, que ens farà adonar-nos que la nostra ànima no està completa des de la nostra infantesa i això fa que no vivim la vida plenament perquè enyorem el nostre nen interior.
Per tant, un conte que ens conscienciarà i gairebé sense adonar-nos que, molt probablement tots hem perdut la nostra ànima en algun moment difícil en les nostres vides.

Veu Dolors Gonzalez:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/dolors_gonzalez.mp3]

El més llegit

I després