Finalment, la Generalitat es posa al dia amb l’ajuntament de Sant Feliu després de fer efectiva, el passat dijous, la quantitat de 416.574 €; que devia a la ciutat en concepte de diferents impostos locals, la majoria dels quals corresponents al pagament de l’IBI (Impost de Bens Immobles), de les finques dels germans Anllò, de les que el Govern català va esdevenir hereu intestat dels 9 hotels i altres finques que configuren l’herència Anlló .
En diverses ocasions es va insistir, especialment per part de Miquel Lobato (CiU),  a reclamar en els plens aquest deute que l’administració autonòmica intentava esquivar  fent una cessió d’edificis com el del costat de la Cambra de Comerç a canvi de no haver de pagar en efectiu.
Fins que governava el mateix tripartit en les dues institucions s’estava arribant a  acords verbals com ara la concessió de l’Hotel Panorama i s’endarreria el cobrament d’aquests tributs però amb l’arribada del nou govern, el tema de l’Hotel Panorama es contempla com una subhasta i no com una concessió i s’assegura, des de fonts properes al govern local, que la insistència de Carles Motas reclamant la liquidació definitiva davant del Departament d’Economia i Finances és el que ha desencallat el cobrament d’aquest deute en qüestió de setmanes. També s’ha rebut un altre ingrés de 2.260 € corresponents a un conveni de manteniment d’edificis.
El patrimoni immoble dels germans Anlló, format per vuit hotels de petites dimensions i un de més gran (Panorama) junt amb altres construccions i edificis, va revertir a la Generalitat com a hereu intestat, després que l’últim dels seus propietaris, Francisco Anlló, morís sense haver redactat testament i sense hereus directes.
Precisament sobre aquesta qüestió, la Cambra de Comerç de Sant Feliu presenta aquest dimecres, als mitjans de comunicació, un informe jurídic que ha encarregat sobre el destí d’aquest patrimoni a dos lletrats que també hi seran presents.